Algemene voorwaarden en Privacy Statement

Inhoud

Je mag op ons platform (deze website) bijna alles plaatsen wat je maar wil. Er zijn wel een aantal uitzonderingen. We vinden het niet goed als je bij ons discriminerende; haatzaaiende; of op wat voor manier dan ook voor anderen kwetsende inhoud plaatst. Wij beoordelen dit naar ons eigen inzicht. Ook vinden we het niet goed dat je inhoud plaatst die helemaal niet van jou is. Denk hierbij aan foto’s of teksten die iemand anders heeft gemaakt / geschreven zonder dat je hier toestemming voor hebt.

Identiteit

Wij gaan er van uit dat de eigenaar van het gekoppelde emailadres de eigenaar is van de gebruikersaccount die hierbij hoort. Het wordt je van harte aanbevolen je eigen naam te gebruiken. Wil je dat niet? Maak dan gerust gebruik van de functie om een schuilnaam te gebruiken. Op deze manier is het voor ons makkelijker om de website veilig te houden. Als wij aan je identiteit en / of intenties twijfelen behouden we ons het recht voor je account te blokkeren voor nader onderzoek en / of te verwijderen.

Garanties

Wij kunnen geen garantie geven dat onze website 100% van de tijd perfect en vlekkeloos werkt. Daar streven we natuurlijk wel naar. Het kan gebeuren dat onze website even niet werkt, of niet helemaal zo goed werkt als we allemaal zouden willen.

Veiligheid

Wij doen ons uiterste best onze website veilig te houden. We gebruiken hiervoor de laatste technieken, en inhoud zoals afbeeldingen is alleen toegankelijk voor gebruikers die zijn goedgekeurd en ingelogd. Inhoud die jij plaatst verschijnt op deze wijze nooit in zoekmachines. Het zou arrogant zijn om te denken dat we onhackbaar zijn, maar het is ons absolute streven om dit te voorkomen.

Commerciële activiteiten

Het is alleen bedrijfsaccounts toegestaan reclame te maken. Voor persoonlijke accounts is dit niet toegestaan. Reclame mag uitsluitend op het prikbord worden geplaatst, of in ons advertentiesysteem.

Privacy statement

Jouw persoonsgegevens zijn van jou. Hier geloven we sterk in. Daarom verkopen we jouw gegevens nooit aan anderen. Wij houden ons aan de GDPR en aan de eisen die hierbij zijn gesteld en we gebruiken geen tracking-software zoals Google Analytics. Daarom (dat zal je wel zijn opgevallen) hoef je bij ons geen toestemming te verlenen voor het plaatsen van cookies van derden. Die hebben we simpelweg niet.

Welke persoonsgegevens we van jou verzamelen en bewaren heb je bijna helemaal zelf onder controle. De enige persoonsgegevens die bij ons verplicht zijn om op te geven zijn je voor- en achternaam, en je emailadres. Daarnaast zijn er een aantal optionele velden die je in je profiel in kan vullen zoals bijvoorbeeld je geslacht. Als je dit niet in wil vullen, prima! Verder bewaren we ook jouw IP adres op het moment dat je iets plaatst op onze website, en op het moment dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. In principe bewaren je al jouw persoonsgegevens voor zolang als je een actief account bij ons hebt + 6 maanden. Daarna anonimiseren we jouw gegevens, zodat je persoonsgegevens wel verdwijnen maar we toch onze statistieken kunnen blijven aanhouden. Je IP-adres wordt niet geanonimiseerd, maar omdat je andere gegevens verdwijnen is deze niet meer naar jou herleidbaar. Dit is voor ons noodzakelijk bij het veilig houden van ons platform.

We bewaren jouw gegevens alleen op onze eigen webserver. Hiertoe hebben wij met deze partij een verwerkingsovereenkomst gesloten: Flexwebhosting B.V uit Eindhoven. Je data wordt op deze manier alleen binnen de EU opgeslagen.

Handhaving

Wij houden te alle tijden het recht om iemand van ons platform te verwijderen en/of te verbannen als wij vinden dat die zich niet aan onze regels houdt. Dit doen we natuurlijk niet zomaar, en eigenlijk liever niet. We zullen altijd proberen eerst met iemand in gesprek te gaan en toelichting te geven, maar als wij dit nodig vinden verwijderen we iemand zonder waarschuwing of opgaaf van reden.

Voorwaarden en vertalingen

In alle gevallen prevaleert de Nederlandse versie van deze algemene voorwaarden boven de vertalingen hiervan. Bij elke wijziging in deze voorwaarden dien je die opnieuw te accepteren voor je van deze website gebruik kan maken.